Over Lotus Face & Bodycare

Lotus face & bodycare is een schoonheidssalon die zich met name richt op huid verbeterende gezichtsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, huidverbeterende bindweefsel massages en ontharen door middel van hars.
Er heerst een informele sfeer waar niet gekeken wordt op de klok, waar je huid zichtbaar en voelbaar verbetert en waar je echt een moment beleeft voor jezelf. Mijn prioriteit is dat je met een heerlijk gevoel en een mooie huid de salon weer verlaat!

Ik werk met het hoogwaardige kwaliteitsmerk S+ Summecosmetics. Een merk dat staat voor kwaliteit en gepersonaliseerde producten die iedere huidsoort kan verbeteren en verzorgen.
Na één behandeling zal je al ervaren wat de dit kan betekenen voor je huid. Natuurlijk zijn ook de producten voor thuisgebruik verkrijgbaar in de salon. Hierbij kijk ik specifiek naar de behoefte van de huid en krijg je hierin persoonlijk advies.

Naast huid verbeterende gezichtsbehandelingen ben je ook van harte welkom voor een ontspannende massage. Een weldaad voor je innerlijke welzijn. Je komt volledig tot rust in een prettige  omgeving.

Over mij

Ik, Anneke van Bekkum, ben de trotse eigenaresse van Lotus Face & Bodycare.
Jarenlang werkte ik als verpleegkundige in een ziekenhuis en momenteel werk ik, naast de salon, met veel plezier in de ouderenzorg. In 2018 volgde ik mijn hart en nam de stap om de opleiding te volgen voor schoonheidsspecialiste. Nadat ik deze opleiding succesvol heb afgerond bent ik mijn eigen salon gestart.
Mijn zorgzaamheid gecombineerd met mijn kennisniveau (medisch en huid) zorgt ervoor dat ik de juiste kwaliteit kan aanbieden. Ik geniet er enorm van als klanten ontspannen mijn salon verlaten, maar ook zelf het resultaat zien, voelen en ervaren.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook en Instagram. En neem bij vragen of voor het maken van een afspraak gerust contact met mij op.

Liefs,
Anneke